PORTFÓLIÓNK

#portfólió

Egy angyalbefektető csapatot mi jellemezhetne jobban, mint azok a cégek, akikbe munkát és pénzt fektetnek, akikkel együtt dolgoznak. Mi ezért imádjuk ezt csinálni – mert rengeteg irtózat jó céget ismertünk meg és segíthetünk. És mivel elsősorban a KÉMIA alapján, emberi értékek mentén válogattuk össze a cégeket akikkel dolgozunk, így ők is jól kijönnek egymással, segítik egymást és egymástól tanulnak.

#exitek

Bár alapvetően mi türelmes tőkét adunk, és nem a gyors kiszállókra megyünk, hanem a nagy sztorikra, azért mindig öröm, ha sikeresen eladásra kerül egy portfólió elemünk.

#bukták

Mint minden befektető, mi is igyekszünk a legéletképesebb csapatokat megtalálni, de azért az első pár kudarcon is túl vagyunk. Ezekből is legalább annyit tudtunk tanulni, mint azokból amik jól sikerültek.

#társbefektetők

És ami persze ezzel a sok befektetéssel együtt jár, számtalan kockatőke csapattal vannak közös befektetéseink. Ez azért is nagyon klassz, mert számtalan befektetőnek tudjuk bemutatni a portfólió cégeinket, ha éppen arra van szükségük.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!