Tudástár

Starting up – Az ügyfél – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan bánjunk az ügyfelek által okozott nehézségekkel? B2B vagy B2C üzleti modellt válasszunk?  Hogyan alakítsunk ki jó ügyfélélményt és ügyfélmegtartást?
Starting up – Az ügyfél – Platformok és piacterek
Balogh Petya
Mik a platformok legfőbb dilemmái és kihívásai?  Mi a siker kulcsa a platformok számára? Milyen üzleti modellek állnak rendelkezésükre, és milyen korlátokkal szembesülnek?
Starting up – Sales & Marketing – Üzleti Modell
Balogh Petya
Hogyan számítható ki egy cég CAC és LTV mutatója? Miért nem érdemes egyetlen ügyfélszerzési csatornára alapozni? Hogyan befolyásolják a versenytársak egy cég CAC-ját a fizetett hirdetéseken keresztül szerzett ügyfelek esetén?
Starting up – Ötlettől termékig – Az ötlet helye
Balogh Petya
Miért nem elég egy jó ötlet egy startup sikeréhez? Milyen készségekre van szükség a startup sikeréhez? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Starting up – Csapat és szervezet – Csapatjáték
Balogh Petya
Miért fontos a stratégiai irányra való fókuszálás egy startup számára? Miért nehéz a stratégiai irányra fókuszálni? Mit tehet egy startup vezetése, hogy stratégiai irányukra fókuszáljanak?
Starting up – Pénz – Finanszírozás
Balogh Petya
Milyen források vannak? Mi az ára a tőkének? Hogyan kombináljuk a forrásokat?
Starting up – Pénz – Jó pénz és rossz pénz
Balogh Petya
Hogyan határozható meg egy cég skálázhatósága? Miért lehet egy startup kezdetben veszteséges? Hogyan válhat egy kis cég jövedelmezővé a méretgazdaságosság révén?
Starting up – Csapat és szervezet – A homárok növekedése
Balogh Petya
Milyen problémákat okozhat a változtatások elmaradása? Hogyan jelezheti egy cég, hogy változásra van szükség? Mitől függ egy cég változtatásának sikere?
Starting up – Fejlesztés – Agile VS Waterfall
Balogh Petya
Miként lehet optimalizálni egy fejlesztőcsapat produktivitását? Hogyan lehet a csapat munkáját a kívánt irányba terelni? Miért nem elegendő a fejlesztőcsapat sebessége?
Starting up – Az ügyfél – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan segítheti és akadályozhatja a pozitív hálózati hatás egy startup növekedését? Mit tehet egy új cég annak érdekében, hogy kilépjen a pozitív hálózati hatás csapdájából? Miként lehet legyőzni egy domináns piaci szereplőt?
Nincs több bejegyzés.