Tudástár

Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit QA
Balogh Petya
Hogyan érdemes saját terméket vagy szolgáltatást fejleszteni? Mire érdemes figyelni a sikeres saját termékkel kapcsolatban? Milyen buktatók adódhatnak a saját termék fejlesztése során?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal QA
Balogh Petya
Mennyi időbe telik egy weboldal elkészítése? Milyen nehézségei vannak az egyedi webfejlesztésnek? Mely platformok alkalmasak webáruházak létrehozására?
Starting up – Vezetők és alapítók – Energia és hit
Balogh Petya
Milyen nehézségekkel kell szembenézniük az első években? Hogyan lehet átsegíteni ezeken a nehézségeken a csapatot? Milyen terheket kell a vezetőnek elviselnie egy startup élén?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Tőkebevonás QA
Balogh Petya
Miért nem tudnak általában a cégek kivásárolni egy befektetőt? Mikor fordulhat elő, hogy egy cég mégis kivásárolja a befektetőjét? Miért nem jó ez a befektetőnek?
Starting up – Miértek – De miért?
Balogh Petya
Mi a locus of control és hogyan befolyásolja a vállalkozói sikert? Miért fontos a belső locus of control egy vállalkozó számára? Milyen veszélyekkel járhat egy túl erős belső locus of control?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektetők QA
Balogh Petya
Miért buknak sokan a sikeres Kickstarter kampány után? Mire figyeljenek oda a Kickstarter kampányt tervezők? Hogyan lehet sikeresen alkalmazni a Kickstarter modellt?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit
Balogh Petya
Hogyan határozzuk meg, kik az ügyfeleink? Mi a product-market fit, és miért olyan fontos? Hogyan kerüljük el a délibábokat és a gyenge product-market fit csapdáját?
Starting up – Vezetők és alapítók – A vezető szerepe
Balogh Petya
Mik a vezető legfőbb feladatai egy startupban? Milyen készségekre és képességekre van szüksége egy startup vezetőnek? Hogyan lehet tanulni a hibákból?
Starting up – Miértek – Bevezetés
Balogh Petya
Miért tartják ezt az utolsó alkalmat? Milyen témákkal foglalkozik majd a videó? Mit remélnek elérni ezzel az utolsó epizóddal?
100 nap startup – Tőkebevonási lehetőségek
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló vállalkozásnak? Milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző finanszírozási formáknak? Miért fontos egy jó finanszírozási stratégia kidolgozása?
Nincs több bejegyzés.