TUDÁSTÁR

Starting up – Vezetők és alapítók – Energia és hit
Balogh Petya
Milyen nehézségekkel kell szembenézniük az első években? Hogyan lehet átsegíteni ezeken a nehézségeken a csapatot? Milyen terheket kell a vezetőnek elviselnie egy startup élén?
Starting up – Vezetők és alapítók – Társalapítók
Balogh Petya
Miért alakulnak ki konfliktusok az alapítók között? Milyen problémákat okozhatnak ezek a konfliktusok? Hogyan lehet a konfliktusokat a startup javára fordítani?
Starting up – Vezetők és alapítók – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan lehet sikeresen együttműködni startup alapítóként? Mikor és hogyan érdemes vezetőt választani egy startupban? Mi a kapcsolat a startupok túlélési rátája és az alapítói együttműködés között?
Starting up – Ötlettől termékig – Validálás
Balogh Petya
Mi a validáció lényege startupok esetében? Hogyan validáljunk egy startup ötletet? Miért fontos minél korábbi stádiumban validálni egy ötletet?
Starting up – Csapat és szervezet – Kérdések
Balogh Petya
Érdemes-e publikussá tenni a fizetéseket növekvő cégeknél? Kontrollra vagy a bizalomra érdemes-e inkább építeni a szervezetet? Miért fontos a nyílt kommunikáció a cégeken belül?
Starting up – Ötlettől termékig – Innováció
Balogh Petya
Miért van szükségük a startupoknak hibázni és tanulni a hibákból? Hogyan építhetnek a startupok olyan kultúrát, amely támogatja az innovációt? Mi gátolja a startupok innovációs képességét?
Starting up – Vezetők és alapítók – Bevezető
Balogh Petya
Mi a vezető szerepe egy cég sikerében? Hogyan függ össze a vezető és az alapítók szerepe? Hogyan lehet a tanulásból a legtöbbet kihozni?
Starting up – Ötlettől termékig – Jó ötlet, rossz ötlet
Balogh Petya
Miért buknak el olyan sokan startupok? Mik a sikeres startupok legfontosabb jellemzői? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Starting up – Vezetők és alapítók – A tanulás ára
Balogh Petya
Hogyan lehet valakiből vezető? Miért fontos a vezető személyes fejlődése egy cég sikerességéhez? Mennyi idő kell egy startupnak, hogy mélyen megértse a piacát?
Starting up – Ötlettől termékig – Unfair Advantage
Balogh Petya
Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz azon kívül, hogy van egy jó ötletünk? Mi az az "unfair advantage" és miért fontos? Hogyan tudunk tudatosan építkezni egy cég sikerére?
Nincs több bejegyzés.