Tudástár

Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektethetőség
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel vonzó vállalkozást befektetők számára? Milyen tényezőket kell figyelembe venni egy befektethető cég felépítésénél? Milyen buktatók adódhatnak egy vállalkozás történetéből?
Starting up – Fejlesztés – Kérdések
Balogh Petya
Miért előnyös egy szoftver modularitása? Milyen nehézségekkel jár egy szoftver technológiai újraírása? Hogyan lehet egyesíteni a régi és új technológiára épülő termékek előnyeit?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés QA
Balogh Petya
Mekkora kockázatot vállalhatunk egy startup ötlet validációja során? Meddig érdemes elmenni a figdortesztelésben? Hogyan biztosíthatjuk, hogy képesek leszünk teljesíteni az ügyfelek felé tett ígéreteinket?
Starting up – Az ügyfél – Bálnák
Balogh Petya
Mi a pozitív hálózati hatás és miért fontos egy vállalkozás számára? Hogyan lehet elérni a pozitív hálózati hatást?  Milyen lépések szükségesek a pozitív hálózati hatás kialakításához?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Bevezetés
Balogh Petya
Mi az innovációs folyamat lényege? Miért nem létezik jó ötlet és miért rosszak alapvetően az ötletek? Mi a különbség a folyamatfejlesztés és az innováció között?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Témaválasztás, validáció
Balogh Petya
Milyen módszerekkel végezhető piackutatás? Hogyan érdemes saját kutatást végezni egy startup számára? Miért és hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Fókusz, stratégia
Balogh Petya
Mivel foglalkozunk, és mivel nem? Hogyan csökkentsük a területek számát, amikre fókuszálunk? Hogyan hozzunk jobb döntéseket a lehetőségek között?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés
Balogh Petya
Hogyan mérjük fel a piacot egy startup ötlet esetén? Miért fontos az árképzés és hogyan határozzuk meg az ideális árat? Mik azok a tényezők, amelyek meghatározzák egy startup sikerességét vagy kudarcát?
Starting up – Ötlettől termékig – Innováció
Balogh Petya
Miért van szükségük a startupoknak hibázni és tanulni a hibákból? Hogyan építhetnek a startupok olyan kultúrát, amely támogatja az innovációt? Mi gátolja a startupok innovációs képességét?
Nincs több bejegyzés.