TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Bevezetés
Balogh Petya
Mi az innovációs folyamat lényege? Miért nem létezik jó ötlet és miért rosszak alapvetően az ötletek? Mi a különbség a folyamatfejlesztés és az innováció között?
Starting up – Vezetők és alapítók – A vezető szerepe
Balogh Petya
Mik a vezető legfőbb feladatai egy startupban? Milyen készségekre és képességekre van szüksége egy startup vezetőnek? Hogyan lehet tanulni a hibákból?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak – Kérdések
Balogh Petya
Miért előnyös egy vállalkozónál, ha könnyen beleun a dolgokba? Hogyan segíti ez a tulajdonság a vállalkozót? Miért nem jó, ha egy cégvezető túl sokáig ugyanazzal foglalkozik?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit
Balogh Petya
Hogyan határozzuk meg, kik az ügyfeleink? Mi a product-market fit, és miért olyan fontos? Hogyan kerüljük el a délibábokat és a gyenge product-market fit csapdáját?
Starting up – Vezetők és alapítók – Delegálás
Balogh Petya
Miért kerül a vezérigazgatói feladatlista gyakran legutoljára a prioritások között? Mi vezet oda, hogy a vezető végül a beosztottai asszisztenseként működik? Mi a megoldás, mit kell tennie egy jó vezetőnek?
[Stúdióbeszélgetés] Balogh Petya, Fehér Gyula: Pivot – stratégiaváltás a gyakorlatban
Balogh Petya
Milyen irányváltást hajtottak végre a Ustreamnél 2013-ban? Hogyan jutott el a Ustream az exitig? Miért fontos az összetartás és az erős csapatmunka a pivot folyamatában?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan érdemes saját terméket vagy szolgáltatást fejleszteni? Mire érdemes figyelni a sikeres saját termékkel kapcsolatban? Milyen buktatók adódhatnak a saját termék fejlesztése során?
[Stúdióbeszélgetés] Út a YCombinator-be, az OpenMeter és Tailfin sztori – Balogh Petyával, Márton Péterrel és Tóth Andrással
Balogh Petya
Milyen legfontosabb tanácsot adnának kezdő vállalkozóknak a beszélgetés résztvevői? Hogyan kezelték a vállalkozásaikban felmerülő legnagyobb kihívásokat? Milyen konkrét megoldásokat találtak az adatbázis költségek csökkentésére?
Starting up – Miértek – Az én utam
Balogh Petya
Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy vezetőnek? Miért fontos egy jó csapat? Mi ad motivációt egy vállalkozó számára?
Nincs több bejegyzés.