TUDÁSTÁR

Bemelegítés – Petya
Mi jellemzi a cégvezetői szerepet és milyen kihívásokkal jár? Mi a közös a vállalkozásban és a szülőségben a vállalkozó szemével nézve? Mi a közös a különböző vállalkozói megközelítésekben?
Időmenedzsment – Ádám
Miért fontosabb az energiamenedzsment az időgazdálkodásnál? Hogyan határozzák meg az életünk minőségét az igazán értékes pillanatok? Hogyan befolyásolja az értékkészletünk és automatizmusaink a mindennapi helyzetek értékelését?
Célok, álmok – Petya
Mi a vezető fő feladata egy növekvő vállalatban? Miért fontos a delegálás a cégvezetők számára? Milyen módszerekkel és lépésekben lehet hatékonyan delegálni a munkatársaknak?
AI, mint üzlet – Petya
Hogyan befolyásolja a mesterséges intelligencia a munkaerőpiacot és az emberek öndefinícióját? Hogyan reagálnak a munkavállalók az automatizáció és az AI bevezetésére a munkahelyeken? Hogyan befolyásolja a generatív modellek terjedése az üzleti modelleket és a személyes brand építését?
AI eszközök – Andris
Melyik plugin segít videók szövegének összefoglalásában? Milyen előnyöket nyújtanak aChatGPT és a Midjourney rendszerek. Milyen eszközzel lehet automatikusan kódot generálni és képeket módosítani a programozás során?
AI – Petya
Milyen etikai kihívások merülhetnek fel a mesterséges intelligencia modellek kialakítása és használata során? Mi a token limit és hogyan befolyásolja az AI beszélgetéseket? Hogyan lehet egy nagy mesterséges intelligencia modellt specifikusan egy adott üzletmenetre szabni?
Stratéga, kifogások, elakadások – Petya
Mi a product-market fit és miért fontos a cégek számára? Milyen jelei vannak a product-market fitnek, és annak meglétének vagy hiányának? Mikor és miért van szükség egy startupnak pivotra?
Finanszírozás, exit, cégérték – Peták
Milyen tényezők befolyásolják a külső tőke bevonásának hatékonyságát egy vállalkozás számára? Melyik finanszírozási forma a legmegfelelőbb egy gyorsan növekvő vállalkozás számára? Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venni egy befektető kiválasztásakor?
Skálázhatóság, növekedés – Petya
Hogyan befolyásolja az árukészlet gyorsasága egy cég profitját? Miért fontos a fedezet ismerete egy cég működésében? Milyen angol kifejezés fejezi ki a csökkenő megtérülést?
Presentation mindset – Ádám
Miért félnek az emberek annyira a nyilvános beszédtől? Hogyan lehet hatékonyan átadni az üzenetünket, ha technikai hibákat követünk el az előadás során?
Nincs több bejegyzés.