Tudástár

Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – PR
Balogh Petya
Hogyan építsünk stabil márkát a digitális térben? Milyen előnyei vannak a public relations tevékenységnek? Hogyan integrálhatjuk a PR-t és a fizetett hirdetéseket?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Tőkebevonás QA
Balogh Petya
Miért nem tudnak általában a cégek kivásárolni egy befektetőt? Mikor fordulhat elő, hogy egy cég mégis kivásárolja a befektetőjét? Miért nem jó ez a befektetőnek?
Starting up – Ötlettől termékig – Az ötlet helye
Balogh Petya
Miért nem elég egy jó ötlet egy startup sikeréhez? Milyen készségekre van szükség a startup sikeréhez? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák QA
Balogh Petya
Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló innovatív startup számára? Érdemes-e később áttérni más cégformára vagy külföldi leányvállalatra? Mikor érdemes offshore céget alapítani?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit
Balogh Petya
Hogyan határozzuk meg, kik az ügyfeleink? Mi a product-market fit, és miért olyan fontos? Hogyan kerüljük el a délibábokat és a gyenge product-market fit csapdáját?
ChatGPT, AI
Boa László
Miről szól az AI-workshop? Milyen projekteken dolgoznak a résztvevők? Mi a céljuk a projektekkel kapcsolatban?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés QA
Balogh Petya
Mekkora kockázatot vállalhatunk egy startup ötlet validációja során? Meddig érdemes elmenni a figdortesztelésben? Hogyan biztosíthatjuk, hogy képesek leszünk teljesíteni az ügyfelek felé tett ígéreteinket?
Starting up – Miértek – Kontroll vs bizalom
Balogh Petya
Bizalomra vagy kontrollra építi a cégét? Hogyan függ a szervezeti kultúra a választott piactól? Hogyan találja meg egy cég az ügyfeleivel való helyes viszonyát?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi a tanfolyam célja és felépítése? Ki a tanfolyam vezetője és milyen a háttere? Hogyan lett az NNG navigációs cég az egyik startupjából?
Nincs több bejegyzés.