TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek – Kérdések
Balogh Petya
Mely költségek tartoznak a fix, és melyek a változó költségek közé? Hogyan változnak a változó költségek a vállalkozás bevételének függvényében? Milyen marketing költések számítanak fix, és milyenek változó költségnek?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Témaválasztás, validáció
Balogh Petya
Milyen módszerekkel végezhető piackutatás? Hogyan érdemes saját kutatást végezni egy startup számára? Miért és hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Product market fit – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan érdemes saját terméket vagy szolgáltatást fejleszteni? Mire érdemes figyelni a sikeres saját termékkel kapcsolatban? Milyen buktatók adódhatnak a saját termék fejlesztése során?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Árazás
Balogh Petya
Miért fontos több szempontból vizsgálni egy cég pénzügyeit? Miért lényeges követni az árrést? Hogyan lehet az árrést nyomon követni?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés – Kérdések
Balogh Petya
Mekkora kockázatot vállalhatunk egy startup ötlet validációja során? Meddig érdemes elmenni a figdortesztelésben? Hogyan biztosíthatjuk, hogy képesek leszünk teljesíteni az ügyfelek felé tett ígéreteinket?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy hatékony csapatot? Milyen foglalkoztatási formákat érdemes használni egy cégnél? Mire érdemes odafigyelni a különböző foglalkoztatási formák esetén?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára
Balogh Petya
Mennyi pénz kell egy vállalkozás elindításához? Honnan szerezhető tőke egy startup számára? Mire kell felkészülni egy vállalkozás első éveiben?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Eladhatóság
Balogh Petya
Hogyan válasszunk üzleti modellt a startupunkhoz? Érdemes-e kockázati tőkét bevonni a vállalkozásunkba? Milyen lépéseket tegyünk az első válság esetén?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektethetőség
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel vonzó vállalkozást befektetők számára? Milyen tényezőket kell figyelembe venni egy befektethető cég felépítésénél? Milyen buktatók adódhatnak egy vállalkozás történetéből?
Nincs több bejegyzés.