TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az indulás – Kérdések
Balogh Petya
Miért tart tovább céget építeni Magyarországon, mint Amerikában vagy Skandináviában? Mennyi idő szükséges egy cégvezető fejlődéséhez? Mire van szükség egy magyar vállalkozás sikeréhez?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak
Balogh Petya
Vállalkozó vagy alkalmazott? Mi a különbség a két életút között? Hogyan dönthetem el, melyik út való nekem?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak – Kérdések
Balogh Petya
Miért előnyös egy vállalkozónál, ha könnyen beleun a dolgokba? Hogyan segíti ez a tulajdonság a vállalkozót? Miért nem jó, ha egy cégvezető túl sokáig ugyanazzal foglalkozik?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi a tanfolyam célja és felépítése? Ki a tanfolyam vezetője és milyen a háttere? Hogyan lett az NNG navigációs cég az egyik startupjából?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés – Kérdések
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Témaválasztás, validáció
Balogh Petya
Milyen módszerekkel végezhető piackutatás? Hogyan érdemes saját kutatást végezni egy startup számára? Miért és hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus
Balogh Petya
Hogyan működik az innovációs folyamat? Miért fontos az iteráció és a tanulás?Hogyan lehet sikeres egy innovációs kezdeményezés?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan lehet sikeres a nagyvállalati innováció? Miért fontos az iteráció és a kísérletezés? Hogyan lehet felgyorsítani a platformok növekedését?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Bevezetés
Balogh Petya
Mi az innovációs folyamat lényege? Miért nem létezik jó ötlet és miért rosszak alapvetően az ötletek? Mi a különbség a folyamatfejlesztés és az innováció között?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás
Balogh Petya
Hogyan tartsd egyben az alapítói csapatot? Mire érdemes figyelni több alapítóval? Hogyan kezeljük a cégen belüli konfliktusokat?
Nincs több bejegyzés.