TUDÁSTÁR

Product-market-team fit
Milyen kihívásokkal szembesülhet egy csapat, amikor új üzleti ötletekkel kísérletezik? Hogyan befolyásolhatják az alapítói nézeteltérések egy vállalkozás stratégiai irányváltását?
Hatékony megoldások és praktikák a termékfejlesztésben
Milyen eszközöket használhatnak a vállalkozások a piaci validáláshoz? Hogyan segíthetik a digitális platformok a célközönség gyors összegyűjtését és elemzését?
A világ a piacon – hogyan terjesszük ki egy marketplace működését nemzetközi színtérre?
Miben más egy marketplace mint egy webshop? Hogyan lehet jól marketplace típusú céget felépíteni, mire kell figyelni? Mi változott az elmúlt évek során a nemzetközi piacra lépés nyerő stratégiájában, mivel lehet most sikeressé válni?
How to protect your intellectual property
Miért fontos a szellemi tulajdon védelme és milyen módszerei vannak? Milyen kockázatokkal jár a szellemitulajdon-védelem elhanyagolása?
Pivot – stratégiaváltás a gyakorlatban
Milyen irányváltást hajtottak végre a Ustreamnél 2013-ban? Hogyan jutott el a Ustream az exitig? Miért fontos az összetartás és az erős csapatmunka a pivot folyamatában?
Pivot – Stratégiaváltás a gyakorlatban
Mi a "pivot" fogalma a startup világban és miért fontos megérteni a mögöttes gondolkodást még akkor is, ha nem startupot építünk? Hogyan ismerhetjük fel, ha elakadtunk a product-market fit kialakításában, és mit tehetünk ilyen esetben?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?