Tudástár

Kilövés tanfolyam – Működés – Jog, könyvelés, admin
Balogh Petya
Miért érdemes adminisztrációs segítséget alkalmazni? Mikor érdemes adminisztrációs segítséget felvenni? Milyen adminisztrációs segítséget érdemes választani?
100 nap startup – Kockázati tőkebefektetők
Langmár Péter
Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb finanszírozási forrást startupunk számára? Mire érdemes odafigyelni a különböző finanszírozási lehetőségek mérlegelésekor? Miért fontos a diverzifikáció és a rugalmasság a startup finanszírozásban?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat QA
Balogh Petya
Mit tegyünk, ha fel akarják vásárolni a céget? Mikor érdemes alkalmazottakat felvenni? Kiket érdemes alkalmazottként megtartani?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Fókusz, stratégia
Balogh Petya
Mivel foglalkozunk, és mivel nem? Hogyan csökkentsük a területek számát, amikre fókuszálunk? Hogyan hozzunk jobb döntéseket a lehetőségek között?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – PR
Balogh Petya
Hogyan építsünk stabil márkát a digitális térben? Milyen előnyei vannak a public relations tevékenységnek? Hogyan integrálhatjuk a PR-t és a fizetett hirdetéseket?
Starting up- Miértek – Kivel dolgozom együtt?
Balogh Petya
Miért fontos a vezetőknek saját iroda? Miért kell a vezetőknek messzire látniuk? Miért fontos, hogy a vezető minél több feladatot delegáljon?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára QA
Balogh Petya
Miért érheti utol egy új cég egy régóta működőt? Miért nem mindig éri meg elsőként belépni egy piacra? Hogyan maradhat versenyben egy cég a változó piacon?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés QA
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektetők
Balogh Petya
Milyen tőkebevonási formák vannak? Melyek az egyes tőkebevonási formák előnyei és hátrányai? Hogyan válasszam ki a számomra legmegfelelőbb tőkebevonási formát?
Starting up – Vezetők és alapítók – A Jolly Joker energia
Balogh Petya
Miért nehéz döntés a delegálás a vezetőknek? Miért fontos mégis delegálni? Milyen veszélyei vannak a delegálásnak?
Nincs több bejegyzés.