TUDÁSTÁR

How to protect your intellectual property
Kovacsics Petra
Miért fontos a szellemi tulajdon védelme és milyen módszerei vannak? Milyen kockázatokkal jár a szellemitulajdon-védelem elhanyagolása?
Personal branding – Miért kezdd el építeni a személyes márkád?
Balogh Petya, Balogh-Mázi Mária, Csábi Boróka
Hogyan kezdd el a személyes márkaépítést? Fontos-e, hogy polarizálj a személyes márkáddal? Hogyan gyárthatsz tartalmat kevesebb erőfeszítéssel?
Pivot – stratégiaváltás a gyakorlatban
Balogh Petya, Fehér Gyula
Milyen irányváltást hajtottak végre a Ustreamnél 2013-ban? Hogyan jutott el a Ustream az exitig? Miért fontos az összetartás és az erős csapatmunka a pivot folyamatában?
Pivot – Stratégiaváltás a gyakorlatban
Balogh Petya
Mi a "pivot" fogalma a startup világban és miért fontos megérteni a mögöttes gondolkodást még akkor is, ha nem startupot építünk? Hogyan ismerhetjük fel, ha elakadtunk a product-market fit kialakításában, és mit tehetünk ilyen esetben?
A vezetői lét buktatói – mi szóltunk
Tarczali Patrícia, Verő Barbara
Milyen stratégiák és technikák segíthetnek a cégérték növelésében a humántőke fejlesztésével? Hogyan működik a "vezetői létra" modell, és hogyan segíthet a vezetők és szervezetek fejlődésében? Milyen hibákat követnek el a vezetők, amikor előléptetést kell végrehajtaniuk?
100 nap startup – Ötletek validálása
P. Tóth András
Hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet? Milyen lépésekből áll a validálási folyamat? Miért elengedhetetlen a validálás egy startup számára?
B2B sales – Ügyfelek megnyerése találkozók és előadások során
Jared Schrieber
Milyen módon használja az Infoscout a mobiltechnológiát? Hogyan sikerült növelni az Infoscout éves foglalásainak számát? Milyen kihívásokkal szembesült az Infoscout a mobiltechnológia használata során?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás
Balogh Petya
Hogyan tartsd egyben az alapítói csapatot? Mire érdemes figyelni több alapítóval? Hogyan kezeljük a cégen belüli konfliktusokat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a különböző kockázatvállalási hajlandóságot az alapítók között? Miből lesz jó vezető, és hogyan építsünk jó csapatot? Mit tegyünk, ha egy vezető túl sok feladatot lát el - túl sok szerepet tölt be?
Nincs több bejegyzés.