Tudástár

B2B Sales
Jared Schrieber
Milyen módon használja az Infoscout a mobiltechnológiát? Hogyan sikerült növelni az Infoscout éves foglalásainak számát? Milyen kihívásokkal szembesült az Infoscout a mobiltechnológia használata során?
Starting up – Ötlettől termékig – A nagy kép
Balogh Petya
Milyen finanszírozási lehetősége van egy startupnak? Hogyan befolyásolja a finanszírozás a irányítást? Hogyan kombinálható a finanszírozás függetlenség megőrzésével?
Starting up – Csapat és szervezet – Hiring and Firing
Balogh Petya
Kiket érdemes felvenni egy startupba?  Kiket érdemes bevonni a döntéshozatalba? Mi a teendő, ha kiderül, hogy egy felvett munkatárs mégsem válik be?
Starting up – Pénz – Finanszírozás
Balogh Petya
Milyen források vannak? Mi az ára a tőkének? Hogyan kombináljuk a forrásokat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozások fajtái
Balogh Petya
Te vagy a cég vagy építed? Kényszervállalkozó vagy, egyéni vállalkozó, családi cég vagy startupot építesz? Makacs vagy és kész csapatot építeni a siker érdekében?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az indulás QA
Balogh Petya
Miért tart tovább céget építeni Magyarországon, mint Amerikában vagy Skandináviában? Mennyi idő szükséges egy cégvezető fejlődéséhez? Mire van szükség egy magyar vállalkozás sikeréhez?
Starting up – Ötlettől termékig – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan lett Petya sikeres vállalkozó? Hogyan épül fel a Starting Up! tanfolyam? Hogyan segít ez most már startupokat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás QA
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a különböző kockázatvállalási hajlandóságot az alapítók között? Miből lesz jó vezető, és hogyan építsünk jó csapatot? Mit tegyünk, ha egy vezető túl sok feladatot lát el - túl sok szerepet tölt be?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, KATA
Balogh Petya
Előfordulhat-e, hogy a kata már nem előnyös számunkra? Meddig érdemes KATA-zni? Mikor éri meg átváltani betéti társaságra vagy kft-re?
Starting up – Vezetők és alapítók – Mi a vezetői stílusod?
Balogh Petya
Hogyan lehet megteremteni egy cég alapritmusát és működési kereteit? Mi a különbség a tekintély és a tisztelet között? Hogyan változik egy cég kommunikációs igénye a növekedéssel?
Nincs több bejegyzés.