TUDÁSTÁR

Tudatos partnerválasztás
Milyen módszert alkalmaznak a startupok az ideális partner kiválasztására a nemzetközi piacokon? Melyek azok a kulcsfontosságú szempontok, amelyeket figyelembe vesznek a potenciális partnerek értékelésekor?
Beszélgetés startupokról, befektetésekről, bukásokról, exitekről
Hogyan került Peták a startup alapítók, majd a befektetők világába? Milyen nehézségekkel szembesült az egyes vállalkozások építésekor? Mit tanácsolna valakinek, aki most indul a vállalkozói pályán?
Startupok bölcsője – inkubátorok építése Magyarországon
Hogyan építette fel Andi az iLab-et, a CEU startup inkubátorát, majd az STRT Launchpad-et, az STRT startup inkubátorát? Milyen módon tudja meggyorsítani egy inkubátor egy startup növekedését?
How to protect your intellectual property
Miért fontos a szellemi tulajdon védelme és milyen módszerei vannak? Milyen kockázatokkal jár a szellemitulajdon-védelem elhanyagolása?
Personal branding – Miért kezdd el építeni a személyes márkád?
Hogyan kezdd el a személyes márkaépítést? Fontos-e, hogy polarizálj a személyes márkáddal? Hogyan gyárthatsz tartalmat kevesebb erőfeszítéssel?
Pivot – stratégiaváltás a gyakorlatban
Milyen irányváltást hajtottak végre a Ustreamnél 2013-ban? Hogyan jutott el a Ustream az exitig? Miért fontos az összetartás és az erős csapatmunka a pivot folyamatában?
Pivot – Stratégiaváltás a gyakorlatban
Mi a "pivot" fogalma a startup világban és miért fontos megérteni a mögöttes gondolkodást még akkor is, ha nem startupot építünk? Hogyan ismerhetjük fel, ha elakadtunk a product-market fit kialakításában, és mit tehetünk ilyen esetben?
A vezetői lét buktatói – mi szóltunk
Milyen stratégiák és technikák segíthetnek a cégérték növelésében a humántőke fejlesztésével? Hogyan működik a "vezetői létra" modell, és hogyan segíthet a vezetők és szervezetek fejlődésében? Milyen hibákat követnek el a vezetők, amikor előléptetést kell végrehajtaniuk?
100 nap startup – Ötletek validálása
Hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet? Milyen lépésekből áll a validálási folyamat? Miért elengedhetetlen a validálás egy startup számára?
B2B sales – Ügyfelek megnyerése találkozók és előadások során
Milyen módon használja az Infoscout a mobiltechnológiát? Hogyan sikerült növelni az Infoscout éves foglalásainak számát? Milyen kihívásokkal szembesült az Infoscout a mobiltechnológia használata során?
Nincs több bejegyzés.