[Mesterkurzus] Turbófeltöltés Erdélyben tanfolyam

Harghita Business Center Strada II Rákóczi Ferenc 84, Odorheiu Secuiesc, Románia

Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel. Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt két napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait! Két nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetem végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekem és a portfólió cégeimnek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a két együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

[Mesterkurzus] Kilövés Erdélyben tanfolyam

Harghita Business Center Strada II Rákóczi Ferenc 84, Odorheiu Secuiesc, Románia

Vállalkozásba vágnál, de nem tudod, hol kezdd el? Már unod a főnököd képét és eldöntötted, hogy a saját magad ura leszel? Újévi fogadalmad egy saját cég beindítása volt? Akkor ez most neked szól!

A tanfolyamot Balogh Petya tartja élőben, együtt töltve egy napot a résztvevőkkel, interaktívan. 25+ év cégépítési tapasztalat, egy díjnyertes mobiljáték cég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra startup vezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.