Erdélyi tanfolyamok

 

Egyik legfontosabb alaptézisünk, hogy a vállalkozói, cégvezetői út a tanulás útja. Amikor elindulunk, még nem csak a szervezet, de mi magunk sem vagyunk “készen”. A cégünk fejlődésének a szűk keresztmetszete sosem a piac, a versenytársak vagy a beszállítók lesznek, hanem mi magunk. És ha mi fejlődünk és tanulunk, akkor a cégünk is fejlődni fog. Ezért a küldetésünk egyik alappillére, hogy tanítunk, tudást osztunk meg. Az alábbi tanfolyamok mind hiánypótlók a maguk témájában – mondjuk ezt a 95% fölötti értékelések és többszáz korábbi résztvevő visszajelzései alapján.

Márciusban Erdélybe látogatunk, ott több tanfolyamot is tartunk. 

Gyere és tanulj te is velünk céget építeni!

TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK ERDÉLYBEN

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt két napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Két nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetem végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekem és a portfólió cégeimnek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a két együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

ERDÉLYI AI TANFOLYAM VEZETŐKNEK

Ez a tanfolyamunk vezetőknek, cégvezetőknek, vállalkozóknak szól. A mesterséges intelligencia “megérkezett” a munkába és felforgat szektorokat, állásokat, szakmákat. A Goldman Sachs elemzése szerint 300 millió munkahelyet tesz feleslegessé. Az első tanulmányok alapján az új eszközöket használó kollégák 30-60%-al magasabb produktivitást érhetnek el. Ez akkora különbség, ami a piacot is átrendezheti. Itt az ideje vezetőként megérteni, hogy mi ez és hogyan fog kihatni a saját cégünkre és üzletünkre.

Miért?

Vezetőként nem csak az a kihívásunk, hogy használni tudjunk egy új eszközt. Értenünk kell, hogy hogyan működik, mire képes, mit fog okozni a cégünk számára. Be kell építeni a stratégiánkba, a működésünkbe és rávenni a csapatunkat, hogy ebben partnereink legyenek. Ezért a témát több oldalról járjuk körbe, hogy ne csak praktikus használati tudást, hanem vezetői megértést is tudjunk adni.

Személyes, intenzív tanfolyam

Egy egész együtt töltött nap, ami ötvözi az előadásokat és az interaktív workshopot. A nap kb felében konkrét feladatokon gyakorol mindenki a saját gépén önállóan. A maradék időben pedig szakértőink előadása és kérdezz-felelek jellegű interaktív beszélgetések zajlanak.

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.