KILÖVÉS TANFOLYAM ERDÉLYBEN
Balogh Petyával

Vállalkozásba vágnál, de nem tudod, hol kezdd el? Már unod a főnököd képét és eldöntötted, hogy a saját magad ura leszel? Újévi fogadalmad egy saját cég beindítása volt? Akkor ez most neked szól!

A tanfolyamot Balogh Petya tartja élőben, együtt töltve egy napot a résztvevőkkel, interaktívan. 25+ év cégépítési tapasztalat, egy díjnyertes mobiljáték cég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra startup vezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.

Miért pont én?
Mint utólag kiderült, én már akkor startupokat építettem, amikor még azt sem tudtuk, hogy így hívják. Több, mint 25 év startup építése, két világsikerű cég felépítésében való résztvétel alapítóként és vezetőként, 40+ startup befektetés tapasztalatai. Ha most kezdeném újra, mindezzel a tudással és tapasztalattal, biztos meg tudnék magamnak spórolni pár évet. Sőt, talán neked is, ha ezen az úton indulnál el.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Mire jó?
Segít átgondolni az elindulás legfontosabb kérdéseit és lépéseit. Megmutatja az utat az ötlettől az első befektetőd megszólításáig. Felkészít a cégvezetés kihívásaira és irányba állít ahhoz, hogy meg tudd különböztetni a fontosat a feleslegestől.

Kinek ajánlom?
Leendő cégvezetőknek, startuppereknek, akik éppen most készülnek elindulni a cégükkel.

Konkrét példákon keresztül
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt. 

Tananyag
A tananyagot én magam készítettem. A tanfolyam összesen közel 100 saját készítésű slide-on keresztül vezeti végig a résztvevőket.

Témavázlat

  1. Mi kell hozzá?
  2. Induló csapat
  3. Ötlet
  4. Ügyfél
  5. MVP 
  6. Product Market Fit
  7. Árazás
  8. Jó pénz – rossz pénz
  9. Adminisztráció
Kiss Norbert Tamás
Kiss Norbert Tamás
CEO / BossBoard Kft
Tovább olvasom
Petya ezen a képzésen nagyon jól összegyűjtött, rendszerezett, mindent átfogó, horizontális képet ad a vállalkozás területeiről és azok összefüggéseiről. Induló vállalkozóknak - ha csak nincs mentoruk - felelőtlenség kihagyni. Tudásban, érthetőségben, hatékonyságban, ár-érték arányban kiemelkedő.
Gali István Márk
Gali István Márk
Tovább olvasom
Köszönöm azt a vállalkozói, befektetői alázatot, amit felénk mutatsz, így egy olyan biztonságos környezetet teremtve, hogy megnyílva tudjuk megbeszélni a kérdéseinket, félelmeinket. Kifejezetten nagyra értékeltem, hogy minden kérdést kellő alapossággal körüljártál, több szempontot is megbeszélve, és a való életből hoztál megtörtént eseményeket, tapasztalatokat.
Pusztai Tamás
Pusztai Tamás
Tovább olvasom
Ha saját vállalkozást tervezel indítani, Petya "Kilövés" tanfolyama egy stabil alapot ad a kezdetekhez. Valós példákon keresztül tanulod meg, mire és miért érdemes már az első lépéseknél odafigyelned, amivel rengetek pénzt, munkát és fejfájást takarítasz meg. Gyakorlatias, hiteles és professzionálisan kivitelezett, csak ajánlani lehet!
Czibor Róbert
Czibor Róbert
Tovább olvasom
Várakozásom teljes mértékben felülmúlta ez az előadássorozat. Mint kezdő vállalkozó alkalmasabb személyt keresve sem találhattam volna a tanuláshoz, fejlődéshez. Rengeteget adott nekem ez a pár nap amiért végtelenül hálás vagyok.
Mag Zoltán
Mag Zoltán
Executive / UD Ventures
Tovább olvasom
Azoknak, akik már milliárdosok lettek saját startup-juk exitjéből, Balog Petya kurzusai nem ajánlottak! A többieknek kötelező!
Balatoni Kitti
Balatoni Kitti
Tovább olvasom
Szeretettel ajánlom, ha elindulnál a vállalkozói lét felé, de még nem látod tisztán az utat. Petya hiteles iránytűként saját tapasztalataiból merít, nem kertel, nem beszél mellé. Helyette meghallgat, hasznos tanácsot ad. Petya sikerei helyette beszélnek - ő mindezek mellett közvetlen és kedves. Nekem már ezért és a kialakult közösségért is megérte.
Előző
Következő
Élő tanfolyam

Mikor:
2023. május 8. hétfő
Egy napos, reggel 9-től este 6-ig tartó szakmai program

Hol:
Hargitha Business Center (Google Maps)

Részvételi díj: 750 Lei + ÁFA / fő
A kétnapos erdélyi Turbófeltöltés tanfolyammal együtt összesen csak 3000 Lei + ÁFA / fő. Ha mindkettőre jössz, írd be kommentbe a jelentkezésnél!

A jelentkezés gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. A jelentkezők a tanfolyam előtt kb két héttel kapnak egy emailt, az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ezután (pár napon belül) kiállítjuk és elküldjük a számlát neked, amit banki átutalással tudsz kiegyenlíteni.

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, minden vásárlásról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 20-40 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.

Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Ugyanennek a tanfolyamnak az anyaga elérhető vágott videókként is, ami saját tempóban tanulható, bármikor újranézhető.

Összesen 31 videó, 500 perc (8+ óra) vágott előadás.

A vásárlás és megtekintés a Teachable platformján történik, akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról, akár web böngészővel, akár a Teachable applikációval elérhető.

Ára: 49 990 Ft + ÁFA (Bruttó 63 373 Ft)

​A lenti Érdekel gombra kattintva jutsz el a Teachable oldalára, ahol megvásárolhatod a tanfolyamot.

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek. Az eladó a Teachable, egy amerikai cég. Ha cégként vásárolsz és megadod az EU-s adószámodat, akkor ÁFA nem kerül felszámításra.

A tananyagot a Teachable weboldalán és mobil applikációjában is eléred. Jelenleg nincsen korlátozva az, hogy meddig éred el. Mi egy évet biztosan vállalunk, de ha csak nem történik valami komoly, akkor remélhetőleg évek múltán is ugyanott ingyen újranézheted.