STRT nyári programok

Izgalmas hétvégén vagyunk túl, hiszen most tartottuk a Nyári Turbófeltöltés tanfolyamunkat Siófokon. Ez volt az első olyan tanfolyam, ahol Petyán kívül csapatunk több tagja is előadott egy-egy témában, de a résztvevők visszajelzései alapján nagyon jól működött ez a formátum.

“A V2 nagyon sok újdonságot hozott a fantasztikus V1-hez képest is. Érdemes újra és újra részt venni, mert így tudom követni a legújabb trendeket továbbra is, plug and play módon” – Turcsi Péter Zsolt, Ezüsthajó Kft.

Oktatás

Deep Dive
Ma esti előadásom témája a Bizalom és változás a munkahelyen, utána pedig kérdezz-felelekre is lesz lehetőség. Az előadás az Akadémia tagság keretein belül érhető el.
Akadémia tagság jelentkezés itt.

Erdélyi Angyalbefektető tanfolyam
Még vannak helyek az augusztus 22-23-án a marosugrai Haller Kastélyban tartandó Angyalbefektető tanfolyamunkra. Ez a két nap mindazoknak szól, akiket érdekel az angyalbefektetés, a startupok világa és szeretnék átlátni a piacot, a befektetések buktatóit, megismerni a játékszabályokat.
Bővebb info és jelentkezés itt.

Erdélyi Turbófeltöltés Csíkszeredán
2023. szeptember 25-26-án Csíkszeredán a Hunguest Hotel Fenyőben tartjuk a kétnapos Erdélyi Turbófeltöltés tanfolyamunkat. A tanfolyamot közösen szervezzük az Arta Business Centerrel, bővebb info és jelentkezés itt.

Remélem, hamarosan találkozunk, addig is élvezzétek a nyarat, olvassatok, tanuljatok sokat!


Üdv,
Balogh Petya és az STRT csapata