STRT nyári programok

Bár minden fronton kezdődik az uborkaszezon, mi nyáron sem tétlenkedünk. Előadásokra, találkozókra járunk, zsűrizünk, oktatunk, folyik a második körös tőkebevonás és természetesen bővül a portfóliónk, befektetünk.

Kollégáink folyamatosan részt vesznek a legfontosabb startup eseményeken Európa-szerte. Egyik kiemelt terület, amire nagyon figyelünk, az a női vállalkozók helyzete és segítése. Tudtátok, hogy a korai fázisú startupok alapítóinak csak 15%-a nő? És hogy a VC befektetések mindösszesen 2%-a jut női alapítású startupoknak?
Az alapító csapatunkban és a portfolió cégeink vezetői közt is az átlagnál nagyobb számban képviselik magukat a nők, így nagy öröm volt számunkra, hogy a hónapban két, a témába vágó eseményen is részt vehettünk.
Június elején Maja (Balogh-Mázi Mária) Lipcsébe utazott a Womenture kezdeményezés egyik nagyköveteként, hogy arról beszélgessenek, milyen segítség kell a nőknek, hogy nagyobb kedvvel és nagyobb bátorsággal vállalkozzanak.

Múlt héten pedig Andi (Dr. Kozma Andrea) zsűrizett a Visa She’s Next programban, ahol az 5 nyertes 2 millió Ft-ot és egy évig tartó mentorálást kapott.

Oktatás

Bár az iskolák nyárra bezárnak, az STRT Akadémia nem szünetel. Nézzétek, mennyi mindennel készülünk Nektek!

Workshop
Ma (június 20.) délután 4-től Békéssy Laci (YearCompassLáthatatlan EgyetemCodeBerry Programozóiskola, STEAM Academy) tart egy online workshopot arról, hogy mi az a pivot, hogyan kell és érdemes az ötleteket tesztelni és hogy találjuk meg a product-market fitet. A workshop STRT Akadémia tagsággal nézhető meg.
Bővebb információ az előadásról itt.

Bud Up Est
Minden hónap végén élő találkozót tartunk, ahol Balogh Petyával, az STRT csapat tagjaival, valamint hozzád hasonló vállalkozókkal találkozhatsz és beszélgethetsz egy vacsora mellett.
Ebben a hónapban ez a találkozó június 23-án, 18:00-kor lesz Budapesten, a helyszín még szervezés alatt. Addig is jelezd részvételi szándékodat az oldal alján található linken!

Nyári Turbófeltöltés Cégvezetőknek v2

Korlátozott számban, de vannak még helyek a jövő hét végi Nyári Turbófeltöltésre. 3 napot töltünk a siófoki Prémium Hotel Panorámában, szó lesz a célokról, álmokról, delegálásról, növekedésről, ügyfelekről, salesről, marketingről és még sok-sok izgalmas üzleti és nem üzleti témáról.
Idén először lesz egy vendégelőadónk is, Bíró Bence, aki az üzleti stressz és kiégés szakértője, több könyv szerzője a témában és nem mellékesen pedig az eddigi összes tanfolyamunkon részt vett, úgyhogy hallgassátok, mit mond ő az idei Nyári Turbófeltöltésről.

Bővebb info és jelentkezés itt.


Erdélyi Angyalbefektető tanfolyam
A nyáron ismét ellátogatunk Erdélybe, a festői Haller Kastélyban fogunk Angyalbefektető tanfolyamot tartani augusztus 22-23-án. Még néhány napig lehet Early Bird áron foglalni, úgyhogy igyekezzetek.
Bővebb információ és jelentkezés itt.

Erdélyi Turbófeltöltés Csíkszeredán
Már szervezzük az őszi Turbófeltöltés tanfolyamot Erdélybe, hamarosan jövünk a részletekkel, addig is véssétek be a naptárba, 2023. szeptember 25-26., Csíkszereda.
Előjelentkezni már lehet itt.

Remélem, hamarosan találkozunk, addig is élvezzétek a nyarat, olvassatok, tanuljatok sokat!

Üdv,
Balogh Petya és az STRT csapata