STRT hírek

Az év eleji megalakulásunk óta rengeteg dolog történt velünk. Létrehoztuk az ingyenes Tudástárunkat, elindult az STRT Akadémia, tartottunk tanfolyamokat Magyarországon és Erdélyben és dübörögnek a befektetések is.
Mostantól mi is részesei lehetünk a Cápák Közöttből ismert Diverzum, Petwisecare és Calibur életének, beszálltunk a Tőkeportálon futó Brancs kampányba és ami a legfrissebb hír, hogy befektettünk a Y Combinatort is megjárt Tailfin Could-ba.
Ha szeretnéd látni a teljes portfoliónkat, akkor kattints ide.

És az utóbbi fél év legnagyobb lépése számunkra, hogy múlt héten a BÉT jóváhagyta az Információs Dokumentumunkat, ami a tőzsdei bevezetés előtti legfontosabb mérföldkő. Így most teljes lendülettel kezdünk neki a második körös tőkebevonásunknak. Izgalmas idők!


Nyári Turbófeltöltés Cégvezetőknek v2
A 3 napos intenzív Turbófeltöltésnek ezúttal a Balaton-parti Prémium Hotel Panoráma ad otthont. Ami különlegessé teszik ezt a 3 napot, hogy a tanuláson kívül közös programokat is szervezünk, ahol velünk együtt lazíthatsz.
Olyan témákról lesz szó, mint a célok, álmok, delegálás, időmenedzsment, kiégés, stressz, növekedés, fizetés, motiváció, ügyfelek, sales, marketing, brand, finanszírozás, exit, cégérték, stratégia, elakadások és az idei év slágertémája, az AI és a ChatGPT. Lesz office jóga, hajózás, közös vacsorák és nagy beszélgetések hozzád hasonló cégvezetőkkel.

“Alaposan átgondolt, hatalmas szakmai tapasztalatról árulkodó előadásokat hallgathattunk. Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen. A képzés mellett a szervezés is példaértékű volt.” – Turcsiné Czapári Dóra

Ha szintet lépnél, akkor itt a helyed, jelentkezz!

Erdélyi Angyalbefektető tanfolyam
A legutóbbi Erdélyi tanfolyamaink és előadásaink alatt több résztvevőtől felmerült az igény, hogy miért nem tartjuk meg egy másik képzésünket, az Angyalbefektető tanfolyamot és workshopot is az erdélyi vállalkozóknak.
Hazafelé úton megálltunk ebédelni a csodás Haller Kastélyban, és megszületett a terv. Augusztus végén Petya fellép a Kolozsvári Magyar Napokon, utána pedig augusztus 22-23-án megtartjuk az első erdélyi Angyalbefektető tanfolyamot a Haller Kastélyban. Ez egy exkluzív, személyes, kis létszámú esemény (max. 15 fő), ahova jelenlegi és jövőbeli angyalbefektetőket várunk, akiket érdekel és vonz a startupok világa, de tisztában vannak azzal, hogy ez egy nagyon komplex és kockázatos játék és szeretnék jobban megérteni a játékszabályokat, mielőtt túl sok pénzt égetnek el. A jelentkezést megnyitottuk, bővebb információ itt.

Remélem, hogy találkozunk a nyáron!

Üdv,
Balogh Petya és az STRT csapata

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.